Σύνθεση

GeriatiVet

Στη σύνθεση αναφέρονται  οι ποσότητες των συστατικών ανά τεμάχιο (κάψουλα, twist off κάψουλα, δισκίο ή φακελάκι), εκτός εάν αναφέρεται κάτι άλλο.

Geriativet Geriativet
Large breeds
Geriativet
Cat
Γλυκοζαμίνη 25 mg 75 mg
Β-1,3/1,6 γλυκάνες 75 mg 150 mg
L-καρνιτίνη 75 mg 150 mg
Λουτεΐνη 10 mg 20 mg
ΗΜΒ 80 mg 250 mg
Ω-3 80 mg 160 mg
α-λιποϊκό οξύ 5 mg 15 mg
Ταυρίνη 63,83 gr/kg
DL-μεθειονίνη 42,55 gr/kg
Εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας (Urtica dioica) 21,28 gr/kg
Βιταμίνη Ε 10,64 gr/kg
Βιταμίνη Β12 10,64 gr/kg
Βιοτίνη 2,13 gr/kg
Βιταμίνη Β2 1,06 gr/kg
Βιταμίνη B1 0,43 gr/kg
Βιταμίνη Β6 0,43 gr/kg
Έλαιο blackcurrant seed (Ribes nigrum)  ✔
Είναι ασφαλές να χορηγήσω στο ζώο μου το GeriatiVet;

Όλα τα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν, είναι ασφαλή ακόμα και σε μεγάλες δόσεις.

Ως προϊόν και σύνθεση, δεν έχει καμία παρενέργεια. Επειδή, οτιδήποτε χορηγείται από το στόμα, μπορεί να έχει κάποια επίπτωση στον οργανισμό, θα πρέπει ο άνθρωπος που το χορηγεί, να προσέχει για τυχόν αλλαγές, όπως διάρροια, εμετός, κνησμός. Οι αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε μία υπερευαισθησία του ζώου ή σε αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά του. Θα πρέπει πάντοτε να ληφθούν υπ` όψη και οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έχουν γίνει κατά την περίοδο χορήγησης του προϊόντος, πχ. αλλαγή στην τροφή, στην ποσότητα της τροφής, στη λήψη ή μη νερού κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για να εκτιμήσει την κατάσταση είναι ο κτηνίατρος σας.

Έχει κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες;

Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί σε ζώα με δόσεις πολύ υψηλότερες από τις προτεινόμενες και δεν έχει παρατηρηθεί καμία παρενέργεια.

Πως αντιμετωπίζω κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια;

Μία οδηγία πρώτης ανάγκης είναι να διακοπεί η χορήγηση του προϊόντος και εφ` όσον αποκατασταθεί το πρόβλημα, το προϊόν να επαναχορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις που θα αυξάνονται σταδιακά, μέχρι την επιθυμητή, ώστε να συνηθίσει ο οργανισμός. Σε κάθε περίπτωση όμως, από όπου και αν προέρχεται η ανεπιθύμητη ενέργεια, ενημερώστε τον κτηνίατρο σας και ακολουθήστε τις συμβουλές του.